BeteendeCoachning

En hund ändrar aldrig sitt beteende utan anledning, även om vi människor inte ser någon logik i det hunden gör, det finns oftast en bakomliggande orsak.

Hundproblem tar mycket tid och energi, både från hund och förare. Relationen blir lidande och båda kan börja tappa självförtroendet. Det är svårt att komma tillrätta med detta själv och man kan ibland behöva någon som stöttar och förstår.

Hur går en kartläggning till?  Vi träffas hemma hos mig eller dig och du får beskriva och berätta om både dig och din hund samt att jag observerar Hundens beteende. Jag gör sedan en omfattande analys och kartläggning utifrån vårt samtal, jag tar in allt om rasen, mentaliteten och jag gör ett individuellt anpassat träningsprogram. Vi bokar in en träff där vi tillsammans går igenom analysen/kartläggningen  och du får hemuppgifterna som du får  jobba med hemma i lugn och ro i ca 2-4 veckor innan vi träffas igen för en uppföljning.

Kan alla hundar bli fria sitt beteendeproblem ? Detta är en fråga som är jättesvår att svara på men det är inte alltid så att ”ju svårare problem desto sämre odds” utan det handlar mer om följande: Din motivation och ditt engagemang och det kräver mycket av dig som hundägare och du måste vara medveten om att du i viss mån måste anpassa ditt liv efter vad din hund klarar av.

Pris: 2.800 :- inkl 25 % moms, för kartläggningen/analysen samt 1 st Coachningsträff, vill man ha ytterligare Coachningsträff tar jag 500:-/tim  inkl 25 % moms.

DSC_0046.JPG
Avledning vid hundmöte

 

 

Annonser